GOED ZIEN EN GOED OGEN

Volwassen brillen


De bril die u zoekt hebben wij waarschijnlijk al gevonden.

Het uitzoeken van een brilmontuur is voor sommige mensen iets om naar uit te kijken terwijl andere het erg lastig vinden. Wij helpen u graag met onze persoonlijke aandacht bij het vinden van het voor u passende montuur. Daarbij zijn niet alleen de uiterlijke kenmerken van belang, maar kijken wij ook naar pasvorm en draagcomfort.

Welke stijl u ook zoekt, wij hebben het montuur in ons assortiment. Van zakelijk en gedistingeerd tot sportief en frivool. Mocht het montuur wat u zoekt toch niet voorradig zijn in onze winkel dan gaan we er voor u naar op zoek.

Naast onze collectie in de winkel kunt u ook online brillen passen via Brilonline. De online monturen collectie bevat een mooie aanvulling op onze collectie in de winkel en u kunt vrijblijvend 6 monturen op laten sturen naar onze winkel om ze in het echt te passen. Voor meer informatie klikt u bovenaan deze pagina op ‘online brillen passen’.

Goed zien en er goed uitzien.

In de afgelopen 40 jaar dat Hans Nota in Soest gevestigd is, is er veel veranderd op het gebied van monturen. Was de bril destijds alleen een optisch hulpmiddel dat moest zorgen dat men goed zag, tegenwoordig is het meer dan dat. Het is ook een mode accessoire, iets wat onderstreept wie men is of wat men wil uitstralen. Wij helpen u graag bij het vinden van de, voor u, passende bril. We houden rekening met uw wensen en hierbij letten we op kleur, vorm en pasvorm.

In onze winkel hebben we een uitgebreide collectie monturen in diverse prijsklassen en daarnaast kunt u in onze digitale paskamer ook brillen passen die wij niet in de winkel op voorraad hebben. Mocht u in onze digitale paskamer leuke monturen hebben gevonden dan kunt u maximaal 6 monturen vrijblijvend en kosteloos naar ons laten versturen om ze in onze winkel in het echt te zien en te passen.

Glasadvies op maat.

Als u het juiste montuur heeft gevonden moet hij nog worden aangepast aan uw kijkwensen. Na een oogmeting en daarbij uw kijkwensen en gebruiksdoelen te hebben geïnventariseerd kunnen we u een glasadvies op maat geven. Hierbij houden we rekening met de benodigde sterkte, uw wensen en het doel waarvoor u de bril wilt gaan gebruiken.

Wij leveren; afstandsglazen, leesglazen, multifocale glazen, bifocale glazen, glazen voor een muziekbril, computerbril, sportbril, duikbril en zo zullen wij altijd zoeken naar een voor u passende optie.