CORRECTIEBRILLEN

Een walhalla aan merkbrillen


De bril die je zoekt, hebben wij waarschijnlijk al gevonden

De mooiste collecties dames en herenmonturen vind je bij ons in de winkel. Van de bekende modemerken en vooraanstaande brillenhuizen die furore maken binnen de optiek. Welke stijl je ook zoekt, wij hebben het montuur in het assortiment. Van zakelijk en gedistingeerd tot stoer en frivool. In diverse stijlen en prijsklassen. Op elke bril ontvang je altijd twee jaar garantie.

Klik hier om online brillen te passen op je eigen gezicht

Tieners zijn zeer modebewust en kritisch. Vandaar ons assortiment

Wij bieden rijkgeschakeerde collecties tienerbrillen van alle gewaardeerde modemerken. Monturen die speciaal gemaakt zijn voor de leeftijdsgroep 12 tot 19 jaar. Modieus, trendsettend en in talloze stijlen. Dat moet ook wel, want de tienerdoelgroep is zeer kritisch. Gelukkig maar, want dat zorgt voor de allermooiste monturen. De tienercollecties onderscheiden zich ten opzichte van volwassen collecties vooral in de maatvoering. Vaak zijn de brillen net iets smaller. Je kunt de collecties bij ons in de winkel passen, of alvast online uitproberen.

Klik hier om online tienerbrillen te passen op je eigen gezicht

Brillen voor kinderen is een andere categorie

Natuurlijk moet de bril doen waarvoor de bril bedoeld is: scherp zien. Maar daarnaast moet het kind met een bril, ook kind kunnen zijn. Dat wil zeggen lekker kunnen ravotten en volop spelen. De kinderbril moet tegen een stootje kunnen en moet qua vormgeving ook aansluiten bij de wens van je kind. Lekker dromerig of juist heel stoer of een tikkie brutaal. Het kan allemaal.

Klik hier om online kinderbrillen te passen op je eigen gezicht

Altijd de laatste brilmode. In diverse prijsklassen

Hoe kunnen we ons assortiment anders omschrijven? Wij willen dat je haarscherp ziet met je nieuwe bril, maar ook oogstrelend en uitmuntend oogt. Daarom volgen wij de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van correctiebrillen en zonnebrillen. Vooraanstaande beurzen in binnen- en buitenland bezoeken wij om te zorgen dat de laatste trends in brilmode binnen handbereik zijn. Dat geldt voor brillen voor volwassen, maar ook voor tieners en kinderen.

Wij bieden de allernieuwste collecties
Merken van modemerken zoals Diesel, Esprit, G-Star of State of Art, maar ook zogenaamde insidersmerken als Look, Menrad en Silhouette. Merken die furore maken binnen de optiek omdat ze het hoogst haalbare in de combinatie kwaliteit en mode realiseren.

Mooi ogen en scherp zien.
Mooi ogen en haarscherp zien. Dat is ons uitgangspunt bij elke bril die wij aanbieden. Wij bieden uitgebreide collecties dames- en herenmonturen. In diverse prijscategorieën en uitsluitend van gerenommeerde brillen- en modemerken.

Goed zien en goed ogen. De twee eenheid van onze correctiebril

Een correctiebril is in basis een hulpmiddel dat moet zorgen dat je goed ziet. Maar tegenwoordig is de correctiebril meer dan dat. Het is een eyecatcher en mode accessoire. Het onderstreept wie je bent of kleurt een bepaalde stemming. Vandaar dat het aanbod zeer divers is. Van bijvoorbeeld gedistingeerd zakelijk, tot modieus en stoer. Elke bril die je bij ons aanschaft wordt vergezeld van twee jaar garantie. Wij hebben uitgebreide collecties in onze winkel en je kunt online brillen passen. Na vrijblijvende online reservering leggen wij online favoriete brillen apart in de winkel zodat we je daar verder kunnen helpen.

We bieden de volgende type brillen / glazen

Bril met enkelvoudig glas
Glazen voor een enkelvoudige correctie. Dat wil zeggen een oogcorrectie om veraf scherp te zien of dichtbij. De welbekende plus (+) en min (-) glazen.

Multifocaal of variofocaal glas
Glazen waar meerdere sterktes in het glas geslepen zijn zonder dat dit zichtbaar is. Door deze methode ontstaat de combinatie scherp zien voor dichtbij en scherp zien voor veraf met alles daartussenin..

Leesbril
De bril om te lezen. Altijd een plus (+) correctie

PC bril
Een bril speciaal voor het computeren. Met een PC bril is het beeldscherm scherp in beeld en, afhankelijk van het type glas, ook collega’s die verderop zitten. De PC bril combineert binnen een aantal meters meerderde kijkafstanden tot scherp zicht.