OOGMETING & CONTROLES

Welkom voor specialistische oogmetingen en oogcontroles


Ogen staan centraal in ons vak. Wij meten ogen om te kijken of je een bril of lenzen nodig hebt. En zoja, welke correctie optimaal kijkcomfort biedt. Daarnaast vervullen wij ook een preventieve functie. Het voorkomen van oogaandoeningen of het tijdig signaleren van beginnende kwalen voor een adequate opvolging.

Wij zijn bevoegd en verrichten naast oogmetingen diverse oogcontroles. Daarbij kijken wij naar het oppervlak van je ogen, maar ook in het binnenste van je oog. Als dat gewenst is, controleren wij periodiek de ooggezondheid. Denk bijvoorbeeld aan ouderdom, staar of aandoeningen als diabetes. Wij houden de gezondheid nauwlettend in de gaten en werken daarbij betrokken samen met het ziekenhuis en huisartsen.

Geïnteresseerd in een ooggezondheid controle? De gemiddelde controle neemt ongeveer 20 tot 40 minuten tijd in beslag. Wij adviseren om vooraf telefonisch een afspraak te maken zodat we zeker weten dat de benodigde tijd beschikbaar is. Bel voor een afspraak: 035-6017120

Je hebt het gevoel dat je weleens scherper hebt gezien. Kleine letters vormen ineens een uitdaging. Of het rijden in het donker is lastig of je hebt aan het einde van de dag wat sneller hoofdpijn en de PC lijkt wel een kilometer ver weg te staan. Dan is het wellicht raadzaam om je ogen eens te laten meten. Dan zien wij direct of je een oogcorrectie nodig hebt met behulp van een bril of lenzen. Wij verrichten de meest uiteenlopende oogmetingen en oogcontroles. We hebben de deskundigheid en ervaring in huis en natuurlijk de vereiste oogmeetapparatuur.

Wij helpen je graag bij het aanmeten van een bril met enkele correctie, leesbril, bril met multifocale glazen, PC bril of het aanmeten van contactlenzen.

Geïnteresseerd in een oogmeting?. Een oogmeting neemt ongeveer 45 minuten tijd in beslag. Het beste kun je vooraf telefonisch een afspraak maken zodat we zeker weten dat de benodigde tijd beschikbaar is. Bel voor een afspraak: 035-6017120

Wij controleren periodiek de ogen van lensdragers. Wij kijken grondig naar het oogoppervlak en dieper in het oog bij het netvlies. De lens moet goed aansluiten op het oog en het oog moet voldoende zuurstof en doorbloeding krijgen. Eventuele problemen met lenzen sluipen langzaam in het zien en zijn veelal onomkeerbaar. De reden dat een jaarlijkse lens – oogcontrole aanbevolen wordt.

Geïnteresseerd in een lens – oogcontrole? Een controle neemt ongeveer 20 – 30 minuten tijd in beslag. Wij adviseren om vooraf telefonisch een afspraak te maken zodat we zeker weten dat de benodigde tijd beschikbaar is. Bel voor een afspraak: 035-6017120