OOGMETING & CONTROLES

Welkom voor specialistische oogmetingen en oogcontroles


Ogen staan centraal in ons vak. Wij meten ogen om te kijken of je een bril of lenzen nodig hebt. En zoja, welke correctie optimaal kijkcomfort biedt. Daarnaast vervullen wij ook een preventieve functie. Het voorkomen van oogaandoeningen of het tijdig signaleren van beginnende kwalen voor een adequate opvolging.

Wij controleren periodiek de ogen van contactlensdragers. Hierbij kijken we niet alleen naar de benodigde sterkte, maar ook naar de oppervlakte van het oog. De contactlens moet goed aansluiten op het oog en het oog moet voldoende zuurstof en doorbloeding krijgen. De contactlens mag geen negatieve invloed hebben op de gezondheid van het oog en dit houden we nauwkeurig in de gaten.

Wij adviseren contactlensdragers daarom elk halfjaar een contactlenscontrole te laten uitvoeren.

Wilt u graag een afspraak maken voor een contactlenscontrole, of wilt u voor het eerst starten met contactlenzen en heeft u vragen? Tijdens onze openingstijden zijn wij bereikbaar via 035-6017120

Beter zicht begint bij een deskundige oogmeting. Heeft u het gevoel minder scherp te zien, vormen kleine letters ineens een uitdaging, of heeft u aan het einde van de dag hoofdpijn? Dan is het raadzaam om uw ogen te laten controleren, zodat één van onze opticiens kan zien of u een correctie nodig heeft.

Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn, afgestemd op uw behoefte en sterkte. Mochten wij twijfelen aan de gezondheid van uw ogen dan zullen wij u doorsturen naar een oogarts.

Geïnteresseerd in een oogmeting?.Wij vragen u vriendelijk om voor een oogmeting een afspraak met ons te maken, zodat we alle tijd voor u hebben. Tijdens onze openingstijden zijn wij bereikbaar via 035-6017120